Fledderus: 'Als je hem niet wil verkopen prima, maar geef dat dan ook aan'

5 oktober om 07:04

Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Mario Engels, zo bevestigde technisch directeur Henk van Stee zondagmiddag. Abdou Harroui lijkt daarnaast bij de club uit Rotterdam te blijven na nieuws van FC Groningen-directeur Mark-Jan Fledderus.

"Ik kan wel heel interessant gaan doen, maar tegen jou kan ik niet liegen", vertelt Van Stee, de technisch directeur van Sparta Rotterdam, in gesprek met Hans Kraay jr. van FOX Sports. De verslaggever zag de spits van SV Sandhausen rondlopen op Het Kasteel en Van Stee bevestigde dat Engels zijn handtekening onder een contract heeft gezet. "Vijf minuten geleden, je bent de eerste. Gefeliciteerd", lacht de technisch directeur.

"We hebben hem voor een heel klein bedrag kunnen overnemen. Iedereen heeft kunnen zien dat Engels een van de grootste smaakmakers was in de Eerste Divisie (bij Roda JC, red.). Een jongen met heel veel drive, we gaan het zien dit seizoen", sluit Van Stee af.

Abdou Harroui
Harroui lijkt daarnaast bij Sparta te blijven. "In mijn beleving is het zo goed als niet haalbaar voor ons", vertelt Fledderus over de mogelijke transfer van de middenvelder naar Groningen. "We hebben drie keer een bod gedaan, drie keer wordt daar afwijzend op gereageerd en krijgen we geen tegenbod. Dan wordt het heel erg moeilijk onderhandelen."

Fledderus denkt dat een transfer er niet inzit, maar houdt nog wat stiekeme hoop. "We hebben aangegeven: als je hem niet wil verkopen, prima, maar geef dat dan ook aan. We moeten het afwachten, we weten niet hoe het zich ontwikkelt", sluit hij af.