FC Twente heeft Dervisoglu binnen, Sparta baalt: 'Besodemieterd door z'n agent'

FC Twente heeft Dervisoglu binnen, Sparta baalt: 'Besodemieterd door z'n agent'

05-10-2020 19:36
220

FC Twente heeft Halil Dervisoglu binnen, bevestigt technisch directeur Jan Streuer aan TC/Tubantia. Dervisoglu wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Engelse Brentford.

Met het aantrekken van Dervisoglu heeft Twente de selectie compleet. Eerder op de dag wist de club al Luka Ilic te huren van Manchester City. Twente heeft geen optie tot koop op Dervisoglu. "Hij is helaas veel te duur ons", zegt Streuer tegen de lokale krant.

Ook Sparta was geïnteresseerd in Dervisoglu. De club wilde hem terughalen, maar technisch directeur Henk van Stee is niet blij met zijn zaakwaarnemer. "Ik vind het heel jammer. Er is een enorm spel gespeeld rond die jongen heen, met name door z'n zaakwaarnemer. Hij is niet volledig geïnformeerd", zei Van Stee zondag tegen FOX Sports.

"Wij hadden al langer contact met Brentford. De desbetreffende zaakwaarnemer heeft tegen Dervisoglu gezegd dat Brentford hem alleen naar Twente wil laten gaan en nergens anders heen, maar dat is helemaal niet waar", zegt Van Stee. "Hij is besodemieterd door z'n zaakwaarnemer, zo zie ik het. Wij waren eruit met Brentford. Ik kan goed tegen m'n verlies, maar niet tegen spelletjes. Die jongen zit nu in zak en as en heeft het idee dat hij Sparta in de steek heeft gelaten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie