Wéér uitgaande Barça-transfer: Betis haalt verloren zoon na zes jaar terug

Wéér uitgaande Barça-transfer: Betis haalt verloren zoon na zes jaar terug

06-10-2020 00:54
10

FC Barcelona heeft op de valreep nóg een overbodige speler uitgezwaaid. Juan Miranda was – net als Jean-Clair Todibo en Rafinha – niet meer nodig na de komst van Ronald Koeman: de twintigjarige linksback is op de late maandagavond gepresenteerd door Real Betis.

Miranda wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Los Verdiblancos en keert terug op bekend terrein. Hij speelde tot 2014 in de jeugdopleiding van Betis en werd toen gescout door FC Barcelona. Miranda heeft vier officiële wedstrijden namens het eerste gespeeld en werd ook samen met Todibo uitgeleend aan Schalke 04: binnenkort mag hij namens Betis zijn Primera División-debuut maken. Zijn contract bij FC Barcelona loopt nog drie jaar door.

De Catalanen hebben tevergeefs geprobeerd om Memphis Depay en Eric García in te lijven en slaagden er niet in om Ousmane Dembélé te verkopen, maar hebben ook aardig opgeruimd tijdens Deadline Day. Todibo is uitgeleend aan Benfica, terwijl Rafinha transfervrij is vertrokken naar Paris Saint-Germain.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie