FC Eindhoven zet De Rooij-tonnen in en plukt oude bekende weg bij Willem II

FC Eindhoven zet De Rooij-tonnen in en plukt oude bekende weg bij Willem II

06-10-2020 10:29
13

Willem II heeft Justin Ogenia verkocht aan FC Eindhoven. De verdediger speelde het laatste half jaar al op huurbasis aan de Aalsterweg en maakte een goede indruk, waardoor de Blauw-Witten hebben besloten om hem definitief vast te leggen.

Ogenia is een rechtsback die zijn opleiding bij Willem II genoot. Hij debuteerde in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 1 september 2019, maar verder dan dat ene optreden zou het in Tilburg niet komen. Bij FC Eindhoven speelde de verdediger tien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar die teller kan nu gaan oplopen. De Blauw-Witten wilden Ogenia al langer vastleggen maar hebben door de verkoop van Kaj de Rooij nu pas de financiële mogelijkheden.

Op de website van de Tricolores neemt Ogenia afscheid. "Ik wil graag de club, stafleden en alle spelers waar ik de afgelopen negen jaar mee gewerkt bedanken. Het is niet gemakkelijk om de club waar je zo lang gezeten hebt te verlaten. Het zijn mooie jaren geweest die ik nooit zal vergeten. Ik ben bij Willem II van een jongen een man geworden en daar ben ik de club voor altijd dankbaar voor. Het is tijd om een nieuwe stap te zetten in mijn carrière en ik zal Willem II zeker blijven volgen."