'Transfer Harroui van de baan: deal tussen Sparta en Groningen klapt op tonnen'

'Transfer Harroui van de baan: deal tussen Sparta en Groningen klapt op tonnen'

06-10-2020 21:35
102

Een transfer van Abdou Harroui naar FC Groningen is voorlopig van de baan. De Trots van het Noorden bracht tot vier keer toe een bod uit op de middenvelder, maar Sparta wees alle voorstellen af. De Rotterdammers zien bovendien niets in een ruildeal.

"Abdou is één van onze grootste talenten, die gaan we niet zo maar laten gaan. Harroui zal heus een keer vertrekken, dat weet ik ook wel, maar dan wel tegen de juiste prijs en op het juiste moment", zegt technisch directeur Henk van Stee van de Kasteelclub tegen Voetbal International. Sparta wilde de vraagprijs van drie miljoen euro niet laten zakken, waardoor er een verschil van enkele tonnen tussen vraag en aanbod bleef.

Wedden

Meer odds

Harroui hoopte zelf vurig op een deal, maar de Jong Oranje-international zal sowieso nog enkele maanden moeten wachten op de door hem gewenste stap naar de subtop van de Eredivisie. Groningen zou al aangekondigd hebben in de winterstop een nieuwe poging te willen wagen. Volgens VI volgen ondertussen ook enkele buitenlandse clubs hem nauwlettend.