Álvarez en Jiménez blikvangers bij Mexico: 'Het beste moet nog komen'

Álvarez en Jiménez blikvangers bij Mexico: 'Het beste moet nog komen'

Gepubliceerd: woensdag 7 oktober 2020 om 11:12wo 07-10-2020 om 11:12

Het Nederlands elftal neemt het woensdagavond in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Mexico. Dennis te Kloese, voormalig algemeen directeur van de Mexicaanse bond, denkt dat Oranje het zwaar gaat krijgen.

"Ik denk dat Mexico in de sterkst mogelijke opstelling zal aantreden", begint Te Kloese in gesprek met de NOS. "Het enthousiasme van de ploeg maakt het verschil in kwaliteit misschien wel goed. Het land Mexico kan ook wel zo'n duel gebruiken gezien alle coronaperikelen."

Te Kloese ziet dat er bij Mexico een aantal grote namen meespelen. "Raúl Jiménez heeft een goed seizoen gehad bij Wolverhampton Wanderers", observeert hij. Voor Ajax-speler Edson Álvarez is er ook vaak een basisplaats weggelegd. "Bij zijn club América was hij het best in de rol van verdedigende middenvelder. In de nationale ploeg heeft hij op jonge leeftijd al behoorlijk wat belangrijke duels gespeeld, zelfs op het WK. Het beste moet nog komen. Bij Mexico speelde hij meestal in de verdediging", sluit Te Kloese af.

Nederland en Mexico trappen woensdagavond om 20.45 uur af in de Johan Cruijff ArenA.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws