Nieuws uit Zeist en Rotterdam: Feyenoord krijgt Bijlow terug van Jong Oranje

Nieuws uit Zeist en Rotterdam: Feyenoord krijgt Bijlow terug van Jong Oranje

07-10-2020 20:34
13

Justin Bijlow moet de EK-kwalificatiewedstrijden met Jong Oranje tegen Jong Gibraltar en Jong Cyprus aan zich voorbij laten gaan. De doelman van Feyenoord kampt met bovenbeenklachten.

Dat meldt de KNVB op de website. De goalie van Feyenoord keert terug naar zijn club om daar te herstellen van zijn blessure. Het is onbekend hoe ernstig de kwetsuur van Bijlow is en of hij de eerstvolgende competitiewedstrijd van de Rotterdammers tegen Sparta op 18 oktober haalt.

Het is voor Jong Oranje-coach Erwin van der Looi de tweede keer deze week dat hij een doelman ziet wegvallen. Eerder deze week testte FC Utrecht doelman Maarten Paes positief op corona. Hij moest zich daarom eveneens afmelden voor de interlandweek. 

Telster-doelman Jasper Schendelaar neemt de plek van de geblesseerde Bijlow over en dat is een primeur: het is voor het eerst dat er een Telstar-keeper aansluit bij Jong Oranje. Donderdagavond speelt Nederland in Venlo tegen Jong Gibraltar, op 13 oktober in Jong Cyprus in Larnaca de tegenstander.