'Gary' Southgate reageert op Mourinho: 'Eén Gareth die hij bij naam moet noemen'

'Gary' Southgate reageert op Mourinho: 'Eén Gareth die hij bij naam moet noemen'

Gepubliceerd: donderdag 8 oktober 2020 om 09:19do 08-10-2020 om 09:19

Het zorgde voor hilariteit in Engeland: José Mourinho noemde Engeland-coach Gareth Southgate op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Manchester United van vorige week 'Gary'. Beide heren hebben inmiddels gereageerd op het moment en kunnen er hard om lachen.

"Ik heb al met Southgate gesproken, maar ik wil het ook met het publiek delen: toen ik zei 'Gary Southgate', dacht ik simpelweg dat Gary een afkorting was voor Gareth", lacht Mourinho voor de camera van Sky Sports. "Zo veel jaren in Engeland, ik dacht altijd dat Gary een afkorting was voor Gareth. Ik heb mijn excuses aangeboden. Ik dacht dat ik aardig voor hem was, hij mag me John noemen als hij dat wil."

Inmiddels heeft Southgate aangegeven dat hij de excuses van Mourinho geaccepteerd heeft. "Hij heeft me inmiddels een bericht gestuurd", wordt Southgate geciteerd door Metro. "Ik wist dat hij me eerder al Gary noemde. Daar had ik absoluut geen problemen mee. Ik heb hem verteld dat er maar een Gareth (Bale, red.) is die hij bij de juiste naam moet noemen, omdat die alle doelpunten voor hem gaat maken dit jaar", lacht Southgate.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws