Onana komt met duidelijkheid op Instagram: 'Ik ben negatief getest'

Onana komt met duidelijkheid op Instagram: 'Ik ben negatief getest'

08-10-2020 20:17 Laatste update: 20:21
79

Goed nieuws voor Andre Onana en Ajax: de doelman is negatief getest op het coronavirus. Hij zal zich vrijdag melden op sportpark De Toekomst van Ajax

Eerder op de dag verschenen berichten uit Kameroen dat Onana positief getest zou zijn op het coronavirus. Ajax wilde inhoudelijk niet reageren, maar inmiddels is er duidelijkheid: Onana heeft het niet. 

'Hallo iedereen. Ik ben weer thuis en voel me goed. Ik ben vandaag negatief getest, dus morgen (vrijdag, red.) zal ik meetrainen op De Toekomst', schrijft Onana op Instagram. 'Bedankt voor alle lieve berichten.' Als Onana positief getest zou zijn, zou de doelman tien dagen in quarantaine moeten en daardoor was de kans groot dat hij de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool moest missen.

Ajax bereidt zich niet voor op een wedstrijd in de Eredivisie. Door de interlandperiode spelen de Amsterdammers volgende week pas weer een wedstrijd. SC Heerenveen is op zaterdag 17 oktober de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Onana staat in die wedstrijd gewoon onder de lat, zo is de verwachting.