Ik heb Mike nog niet gesproken en ga hem ook niet op het matje roepen

"Ik heb Mike nog niet gesproken en ga hem ook niet op het matje roepen"

09-10-2020 18:02
15

Mike Snoei heeft met zijn uitspraken over de coronauitbraak bij NAC Breda voor ophef gezorgd, maar zal door de clubleiding van De Graafschap niet op de vingers worden getikt. Wel zal de situatie met hem worden besproken.

De topper tussen De Graafschap en NAC werd vanwege een coronauitbraak bij laatstgenoemde club afgelast. "Als je ziet hoe de regels worden nageleefd en nagestrééfd, je wordt er soms chagrijnig van. Dan vind ik het wel enorm teleurstellend dat er zó veel positieve uitslagen bij NAC zijn. Dat vind ik wel bijzonder", zei Snoei donderdag bij NPO Radio 1. "Wij kregen begin van de week al signalen dat er bij NAC echt wat aan de hand was. Het is dus niet zoals Manders (directeur NAC, red.) zegt, dat het uit de lucht kwam vallen."

Wedden

Meer odds

Manders reageerde verbolgen en ook De Graafschap is niet blij met de teksten van Snoei, maar niet meer dan dat. Een stevig gesprek zal er niet komen. "We moeten oppassen dat we elkaar geen verwijten gaan maken en clubs niet tegen elkaar opzetten", zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp tegen de Gelderlander. "Ik heb Mike nog niet gesproken en ga hem ook niet op het matje roepen. Maar het onderwerp zal zeker nog even ter sprake komen."

"Misschien dat we het er nog eens over hebben", zegt Ostendorp tegen Omroep Gelderland. "Onze trainer is uitgesproken, maar ook heel professioneel als je kijkt naar alle maatregelen die we steeds moeten nemen. Natuurlijk wilden wij graag spelen en daardoor heeft hij misschien in een relatief kort moment iets gezegd in een soort van teleurstelling."