Álvarez 'verbaasd' over de kritiek: 'Want hij doet precies wat Ten Hag hem vraagt'

Álvarez 'verbaasd' over de kritiek: 'Want hij doet precies wat Ten Hag hem vraagt'

Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020 om 14:32za 10-10-2020 om 14:32

Édson Álvarez begrijpt volgens De Telegraaf niet waarom hij in Nederland kritiek krijgt voor zijn spel bij Ajax. De Mexicaan hoort intern dat hij zijn werk goed doet en daardoor verwacht hij de negatieve reacties van buitenaf niet.

De verdediger annex middenvelder voert zijn taken uit en doet dat naar tevredenheid. Toch weet Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, dat er veel kritiek is. "Daar is hij erg verbaasd over", klinkt het in de voetbalpodcast van de ochtendkrant. "Dat is misschien wel een beetje wereldvreemd, want hij doet het niet heel goed, maar hij blijft erbij dat hij intern alleen maar complimenten van Ten Hag krijgt omdat hij precies doet wat de trainer wil."

Verweij heeft zelf wel een tip voor Ten Hag. "Je kan hem best laten staan op het middenveld met Davy Klaassen op tien en Mohammed Kudus ernaast, maar dichter bij de geest van Johan Cruijff is het als je met de punt naar achteren gaat voetballen. Dat doet Álvarez bij Mexico ook, dus dat kan hij wel, hoewel ik vind dat Lisandro Martínez op die positie beter is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws