'Barça, Real en Juve azen op Bayern-verdediger: contract verloopt na dit seizoen'

'Barça, Real en Juve azen op Bayern-verdediger: contract verloopt na dit seizoen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 oktober 2020 om 07:33di 13-10-2020 om 07:33

De contractonderhandelingen tussen David Alaba en Bayern München verlopen allesbehalve soepel. Het contract van de verdediger loopt na dit seizoen af, maar Der Rekordmeister wil de Oostenrijker graag langer bij de club houden. Aan interesse geen gebrek.

Sportief directeur Hasan Salihamidzic gaf eerder al aan dat Bayern Alaba geen ultimatum gaat stellen. Naar verluidt heeft de Duitse topclub de verdediger een aanbod gedaan van elf miljoen euro per jaar, maar Alaba is nog niet van plan om te tekenen.

Dat zou alles te maken kunnen hebben met het nieuws waarmee Marca dinsdagochtend uitpakt. Real Madrid en FC Barcelona zouden interesse hebben getoond in zijn diensten. Real ziet in Alaba een mogelijke opvolger van Marcelo, die richting het einde van zijn Real-carrière lijkt te gaan. Ronald Koeman zou Alaba graag zien komen, omdat hij te weinig vertrouwen heeft in Junior Firpo.

Alaba, die ook uit de voeten kan als centrale verdediger, wordt ook in verband gebracht met Juventus. De Oude Dame beschikt met Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci over een ervaren centrale duo, maar de jaren beginnen bij beide heren ook te tellen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws