Breaking news

LIVE: wéér geen Schuurs bij Ajax, Jörgensen krijgt voorkeur boven Pratto

'Kongolo kan in laatste dagen van binnenlandse transferperiode alsnog verhuizen'

'Kongolo kan in laatste dagen van binnenlandse transferperiode alsnog verhuizen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 oktober 2020 om 12:53di 13-10-2020 om 12:53

Terence Kongolo werd al langere tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Fulham en lijkt nu ook daadwerkelijk naar Craven Cottage te vertrekken. Volgens The Yorkshire Post zijn er 'advanced talks' gaande tussen Fulham en Huddersfield Town, Kongolo's huidige werkgever.

De viervoudig Oranje-international werd tijdens de tweede helft van het vorige seizoen al uitgeleend aan Fulham, maar liep al snel een voetblessure op. The Cottagers promoveerden in de tussentijd naar de Premier League en willen Kongolo – eerder deze zomer gelinkt aan AZ en Sheffield United – graag opnieuw begroeten, ondanks zijn blessure.

De Londenaren hebben tot vrijdagmiddag de tijd om de deal af te ronden: dan sluit ook de binnenlandse transfermarkt in Engeland. Huddersfield Town wil volgens The Yorkshire Post graag meewerken aan een transfer. Kongolo werd in 2018 voor twintig miljoen euro overgenomen van AS Monaco en ondertekende toen een vierjarige verbintenis bij de toenmalige Premier League-club. De ex-Feyenoorder heeft nu nog twee contractjaren voor de boeg en is nog altijd één van de grootverdieners bij The Terriers, die graag hun salarislast willen verlichten.

Of Fulham inzet op een huurdeal of een permanente transfer, zal nog moeten blijken. Kongolo kan op Craven Cottage één landgenoot tegenkomen: Kenny Tete kwam in september over van Olympique Lyon.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws