Breaking news

Messi leidt Barcelona naar overtuigende zege, sublieme assist Frenkie de Jong

Transferdomper voor Twente: 'Voor die jongen en voor ons heel vervelend'

Transferdomper voor Twente: 'Voor die jongen en voor ons heel vervelend'

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2020 om 14:06do 15-10-2020 om 14:06

FC Twente kan voorlopig niet beschikken over Manchester City-huurling Luka Ilic. De 21-jarige zomerversterking uit Servië heeft zijn werkvergunning binnen, maar moet eerst in quarantaine, meldt TC/Tubantia.

In afwachting van zijn Twente-transfer verbleef Ilic in Servië, dat aangemerkt is als oranje gebied. Voordat hij kan aansluiten in Enschede, moet hij in quarantaine. "We zijn nog aan het bekijken of hij tien dagen in quarantaine moet, of dat het korter kan", reageert trainer Ron Jans.

"Voor die jongen en voor ons is dit natuurlijk heel vervelend, want in zijn totaliteit duurt het een week of vier voordat hij bij ons daadwerkelijk op het veld staat", aldus Jans. "Hij heeft in Servië wel meegetraind bij zijn oude club, maar dat is toch wat anders."

Pierie
De kans is klein dat Kik Pierie komende zaterdag inzetbaar is tegen Willem II. Hij heeft een nieuwe blessure opgelopen. Het is onbekend wat hem precies mankeert, maar het zou niets te maken hebben met de knieblessure die hem de seizoenstart kostte. Voor de interlandperiode maakte hij zijn debuut tegen FC Emmen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws