Positieve coronatesten bij De Graafschap, wedstrijd tegen Helmond Sport gaat door

Positieve coronatesten bij De Graafschap, wedstrijd tegen Helmond Sport gaat door

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2020 om 17:24do 15-10-2020 om 17:24

In navolging van FC Groningen meldt ook De Graafschap dat het te maken heeft gekregen met een aantal positieve coronatests binnen de club. Eerder toonde trainer Mike Snoei nog kritiek op NAC Breda, maar het virus is nu ook actief bij De Superboeren.

Dat meldt De Graafschap in een statement op de clubwebsite. De wedstrijd tegen NAC Breda van vorige kon vanwege een uitbraak bij de club uit Breda niet doorgaan, waarna Snoei aangaf twijfels te hebben bij de handelswijze van NAC. "Bij ons is het bijna een heksenjacht op de club. Dan vind ik het wel enorm teleurstellend dat er zó veel positieve uitslagen bij NAC zijn. Dat vind ik wel bijzonder", liet hij optekenen.

Donderdag maakt De Graafschap echter bekend dat er binnen de club vier personen positief zijn getest op het virus. De club laat niet weten of het hierbij ook om spelers gaat. De medewerkers vertoonden geen symptomen en zijn meteen in quarantaine gegaan.

De selectie van De Superboeren reist wel af naar Helmond, waar vrijdag de wedstrijd tegen Helmond Sport op het programma staat. Dat duel begint om 18.45 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws