Onana belooft beterschap bij Ajax: 'Dat hoef je deze groep niet uit te leggen'

Onana belooft beterschap bij Ajax: 'Dat hoef je deze groep niet uit te leggen'

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 13:32vr 16-10-2020 om 13:32

Andre Onana stelt dat de zwakke beurt van Ajax op bezoek bij FC Groningen een incident was. De doelman van de Amsterdammers wil komende zondag tegen SC Heerenveen bewijzen dat de Ajacieden op de goede weg zijn.

De ploeggenoten van Onana zijn, net als de keeper zelf, erop gebrand om het incident in Groningen recht te zetten. Om dat te bewerkstelligen moet er tegen Heerenveen beter gespeeld worden. "Dat hoef je deze groep niet uit te leggen", zegt de Kameroener op de officiële website van Ajax. "Ik sta elke dag met ze op het trainingsveld. De wil is enorm."

De Ajacieden gaan ervan uit dat de 1-0 nederlaag in het hoge noorden een incident was. "Ik denk dat we dit seizoen hebben laten zien dat we nog steeds een sterk team zijn, al verliep het duel met Groningen natuurlijk niet zoals we hoopten", legt Onana uit. "Ik denk dat we toen nog best aardig begonnen, maar we hadden daarna ook pech toen we bijvoorbeeld twee keer de lat raakten."

Het loodzware programma dat Ajax te wachten staat klinkt de goalie alvast als muziek in de oren. "Ik kijk uit naar Heerenveen-thuis, maar zeker ook naar Ajax-Liverpool. Dat zijn de wedstrijden waarvoor we zo hard trainen. Prachtige uitdagingen! Ik heb zin om te laten zien aan dit soort teams en de rest van de wereld wat voor goede spelers wij weer hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws