Koeman woedend, Bordalás roept speler op het matje: 'Ik twijfel er wel over'

Koeman woedend, Bordalás roept speler op het matje: 'Ik twijfel er wel over'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 12:18zo 18-10-2020 om 12:18

José Bordalás gaat op korte termijn in gesprek met Allan Nyom. Ronald Koeman was zaterdagavond na FC Barcelona - Getafe woedend op de speler van de thuisploeg.

"Hij heeft tot twee, drie keer toe hele lelijke dingen tegen mij gezegd", foeterde de Barça-trainer na de 1-0 nederlaag. Hij beklaagde zich direct na het laatste fluitsignaal bij collega Bordalás. "Ik heb hem verteld dat de speler totaal geen respect voor me had en dat hij (Nyom, red.) daarop aangesproken moest worden."

De uitspraken van Koeman zijn niet aan dovemansoren gericht. "Ik heb nog niet met Nyom gesproken, dat ga ik morgen (zondag, red.) doen, op een rustige en kalme manier", reageerde Bordalás op de persconferentie. "Dat heb ik Ronald ook al laten weten na afloop. Ik wil niet dat mijn spelers iemand beledigen. Maar ik twijfel wel of Nyom dergelijke dingen heeft gezegd in de richting van Koeman."

Nyom haalde tegen Barça het bloed onder de nagels bij de spelers en Koeman vandaan, zoals hij dat vorig seizoen ook deed tijdens Getafe - Ajax. Bordalás: "Ik ken hem erg goed, hij is heel competitief. Hij gaat helemaal op in wedstrijden, maar ik ken hem ook als een respectvol persoon."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws