Klaassen sipt na succesvolle rentree: 'Het is klote dat er geen fans zijn'

Klaassen sipt na succesvolle rentree: 'Het is klote dat er geen fans zijn'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 13:06ma 19-10-2020 om 13:06

Laatste update: maandag 19 oktober 2020 om 13:42ma 19-10-2020 om 13:42

Davy Klaassen (27) genoot zondagmiddag van zijn rentree in het shirt van Ajax. De middenvelder maakte de negentig minuten vol en was zelfs trefzeker. Toch had de middag ook een minpunt, Klaassen baalde van de lege Johan Cruijff Arena.

"Het is klote als er geen fans mogen zijn", begint Klaassen tegenover Ajax Life. "Het is niet anders, je moet dan jezelf extra scherp houden, omdat je niet naar voren wordt gestuwd vanaf de tribunes. Ik ben het wel gewend vanuit mijn laatste periode in Duitsland. Het moet dan allemaal meer vanuit je zelf komen."

Klaassen, die op 24-jarige leeftijd vertrok bij Ajax en na drie jaar terug is op het oude nest, heeft ondanks de afwezigheid van de fans genoten. De dynamische middenvelder bekroonde zijn rentree direct met een doelpunt, al wilde Antony daar nog een stokje voor steken. "Dusan is de eerste penaltynemer, ik de tweede. Daar zijn afspraken over. Antony staat niet op die lijst", aldus Klaassen die vanaf elf meter onberipselijk raak schoot en zo voor de 4-1 zorgde.

Klaassen voelt zich weer volledig thuis bij Ajax en ziet dat de club in beweging is. "Toen ik vertok op mijn 24ste, was ik één van de ouderen. Dat is nu wel andersr. Er staat nu meer ervaring op het veld. Verder is het mooi om te zien dat Ajax nu ook spelers als Antony kan kopen. Ik geniet daar op de training al van."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws