'Van de Beek doet het goed doet bij United, maar hij kan veel beter voor ons'

'Van de Beek doet het goed doet bij United, maar hij kan veel beter voor ons'

20-10-2020 18:15 Laatste update: 21-10-2020 11:32
28

Bruno Fernandes denkt dat Donny van de Beek meer kan geven bij Manchester United. Hij verwacht dat de middenvelder zich nog gaat laten zien. Een basisplaats heeft Van de Beek nog niet.

"Hij komt van Ajax. Bij Sporting Portugal had ik Marcel Keizer als trainer, hij was ook Donny's trainer bij Ajax", zegt de Portugees in Engelse media. "Ik weet hoe ze graag spelen, ze houden van de snelle een-tweetjes, de connecties etc.. Tiki-taka, zeggen ze dan. Donny is een van de spelers die dat prachtige Ajax-voetbal speelde."

"Ze leren dat in de jeugdopleiding en leveren een hoop goede spelers af aan de wereld", vervolgt Fernandes. "Als je kijkt naar de halve finale tegen Tottenham Hotspur, veel van de spelers in dat team doen het nu goed bij grote clubs."

Ook Van de Beek heeft een jaar na het indrukwekkende Champions League-seizoen een stap gemaakt, maar een basisplaats zit er nog niet in. Fernandes steunt hem. "Ik hoop dat Donny veel dingen kan gaan laten zien voor ons en ik ben er zeker van dat dat gaat gebeuren. Iedere speler heeft tijd nodig om te wennen aan een club en ik vind dat hij het goed doet, maar hij kan veel beter. Hij wil zelf ook veel beter presteren."