Koeman was nog niet bezig met Clásico: 'Griezmann? Nee, dat zegt helemaal niets'

Koeman was nog niet bezig met Clásico: 'Griezmann? Nee, dat zegt helemaal niets'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 06:54wo 21-10-2020 om 06:54

Ronald Koeman kijkt met vertrouwen uit naar El Clásico van zaterdagmiddag. Barcelona won dinsdagavond met 5-1 van het Hongaarse Ferencvaros en kende daarmee de ideale voorbereiding op weg naar het treffen met eeuwige rivaal Real Madrid.

De Catalanen hadden weinig moeite met Ferencvaros en dat deed Koeman goed. "Ik maak me geen zorgen over de wedstrijd van zaterdag", zei de Nederlandse trainer na afloop van de wedstrijd op de persconferentie, opgetekend door AS. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, ondanks het feit dat het zo nu en dan moeilijk was om in ons spel te komen."

Over de opstelling voor de wedstrijd tegen Real wil de voormalig bondscoach van Oranje nog niets zeggen. "Dat Griezmann vandaag niet meespeelde zegt niets. Vandaag kozen we voor Trincao en Ousmane Dembélé kwam erin om met snelheid de diepte te zoeken. We gaan zaterdag kiezen voor het beste team dat we voor die wedstrijd op kunnen stellen."

"Dat betekent dat ook Ansu Fati kan spelen, maar dat zullen we zien", gaat Koeman verder. "Ik heb daar nog niet over nagedacht. Zoals ik net ook tegen de spelers heb gezegd: we bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. Vanaf morgen gaan we aan de wedstrijd tegen Real Madrid denken. Op dit moment kunnen we blij zijn. "

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws