Stegeman pissig na gelijkspel PEC: Welke slaapkop zit er niet op te letten?

Stegeman pissig na gelijkspel PEC: "Welke slaapkop zit er niet op te letten?"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 21:25wo 21-10-2020 om 21:25

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 22:15wo 21-10-2020 om 22:15

John Stegeman is woest op de spelers van PEC Zwolle. De thuisploeg gaf woensdagavond in de slotminuten tegen RKC Waalwijk een overwinning uit handen (1-1).

PEC was een klasse beter in de inhaalwedstrijd tegen KRC, maar wist de drie punten niet over de streep te trekken. "We zijn zelf schuldig aan het feit dat we hier niet met drie punten weg zijn gegaan. Dit was totaal onnodig. Wij moeten gewoon die kansen binnenschieten", foetert Stegeman na afloop tegenover RTV Oost.

De manier waarop de gelijkmaker van RKC-invaller Finn Stokkers tot stand kwam, zit de trainer niet lekker. "Als iemand zo vogelvrij die bal kan binnenkoppen, komen we onze afspraken niet na. Dus daar komen we nog wel eventjes op terug. Wat ik dacht? Welke slaapkop zit er niet op te letten?"

PEC heeft woensdag een gouden kans laten liggen, concludeert Stegeman. "Dit soort wedstrijden moeten we winnen, we waren beter dan RKC. Maar we hebben moeite om wedstrijden in het slot te gooien. Het is tijd om efficiënter te worden. Een 1-0 overwinning in Waalwijk is prima, maar dit is gewoon slecht."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws