Schuurs baalt van negatieve Ajax-hoofdrol: 'Ongelukkig, maar het begint bij mij'

Schuurs baalt van negatieve Ajax-hoofdrol: 'Ongelukkig, maar het begint bij mij'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 06:57do 22-10-2020 om 06:57

Perr Schuurs baalt van zijn negatieve hoofdrol bij de enige goal die Liverpool woensdagavond tegen Ajax wist te maken. De verdediger was Sadio Mané heel even kwijt en uit die situatie viel het ongelukkige eigen doelpunt van Nicolás Tagliafico.

Schuurs had zijn zaakjes goed op orde achterin bij Ajax, tot Mané na ruim een half uur bij hem wegdraaide. Het mislukte schot van de Senegalees werd door Tagliafico in eigen doel geschoten. "Het doelpunt is erg ongelukkig", begint de Limburger zijn analyse op de persconferentie, opgetekend door de NOS. "Dat begint bij mij en eindigt bij een tegengoal, maar het lukte voorin ook niet om de kansen te benutten."

De spelers van Ajax hadden na de wedstrijd allemaal het gevoel dat er meer in had gezeten. "Als je naar die kansen kijkt hadden we gewoon pech", zegt de verdediger uit Nieuwstadt. "Een bal op de paal, de bal van de lijn gehaald en ook nog eens een ongelukkige tegengoal. Dat ongelukkige gevoel overheerst bij ons en dat was ook aan de rest te merken. We hadden minimaal één keer moeten scoren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws