'Ronaldo test weer positief op corona: weerzien met Messi lijkt uitgesloten'

'Ronaldo test weer positief op corona: weerzien met Messi lijkt uitgesloten'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 13:54do 22-10-2020 om 13:54

Cristiano Ronaldo is volgens Portugese media opnieuw positief getest op het coronavirus. Daardoor mist hij zo goed als zeker de Champions League-kraker van Juventus tegen het FC Barcelona van Lionel Messi.

Ronaldo heeft donderdagochtend een positief testresultaat ingeleverd, net als negen dagen geleden. Dat meldt Correia da Manha. De Portugese vedette (35) zit sinds een week in quarantaine in Turijn en is asymptomatisch, maar aan zijn gezondheidssituatie is nog niets veranderd.

Door zijn coronabesmetting miste Ronaldo de Nations League-wedstrijd tussen Portugal en Zweden. Ook moest hij twee duels van Juventus (1-1 tegen Crotone en 0-2 tegen Dinamo Kiev) laten schieten. Normaal gesproken komt volgende week ook de Champions League-kraker tegen Barcelona te vroeg voor Ronaldo, waardoor er geen weerzien met Messi in zit.

Ronaldo raakte eerder deze maand nog in opspraak, omdat hij samen met Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo en Rodrigo Bentancur uit het spelershotel vertrok, terwijl de testuitslagen nog niet binnen waren. Hij noemde dat 'een leugen'.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws