'Gelukkig schiet Berghuis ze op de Feyenoord-training nooit op mij'

'Gelukkig schiet Berghuis ze op de Feyenoord-training nooit op mij'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 00:08vr 23-10-2020 om 00:08

Justin Bijlow baalt van de gemiste penalty van Steven Berghuis, maar neemt zijn ploeggenoot niets kwalijk. Door de misser van Berghuis kwam Feyenoord niet op een vroege voorsprong tegen Dinamo Zagreb. Het werd uiteindelijk 0-0 in Kroatië.

"Steven is heel belangrijk voor ons en het is jammer dat hij nu mist", zegt Bijlow tegen RTL. "Hij neemt de aanloop altijd volle bak en op de training schiet hij ze altijd op verschillende manieren binnen. Gelukkig schiet hij ze op de training nooit op mij."

Trainer Dick Advocaat verwijt Berghuis ook niets. "Als je altijd de penalty's neemt, weet je dat je een keer gaat missen. Een penalty is een penalty en hij heeft ze hiervoor geweldig genomen. Hij heeft een geweldig schot in z'n benen, dus hem moet je ze altijd laten nemen."

Advocaat is achteraf blij met een punt. "In het laatste kwartier werden we enorm onder druk gezet en dan kan hij verkeerd vallen. Wij konden er niet meer onderuit komen, maar in de eerste 70 minuten hadden we de controle over de wedstrijd en kregen we kans. De verdiende goal kregen we niet. Als je die kansen dan mist, valt hij vaak aan de andere kant. Gelukkig gebeurde dat niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had Feyenoord meer verdiend?

Ja
79%
Nee
21%
(471 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws