Driessen slaat terug: 'Dit zegt de man die altijd belt voor laatste Ajax-nieuws'

Driessen slaat terug: 'Dit zegt de man die altijd belt voor laatste Ajax-nieuws'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 08:36za 24-10-2020 om 08:36

Laatste update: zaterdag 24 oktober 2020 om 09:13za 24-10-2020 om 09:13

De Telegraaf-verslaggevers Valentijn Driessen en Mike Verweij zijn niet onder de indruk van de aanval van Jack van Gelder. De presentator van Ziggo Sport verwijt de ochtendkrant een hetze te voeren tegen trainer Erik ten Hag van Ajax.

De Telegraaf snapte niet waarom Ten Hag zijn tactiek aanpaste voor een 'Liverpool B' en zette ook vraagtekens bij het wisselbeleid van de Tukker. "Ik word er een beetje misselijk van", reageerde Van Gelder bij Paniekvoetbal. "Het meest idiote vond ik dat ik in de column van Valentijn Driessen 'in een uitstekende analyse van collega Mike Verweij afgelopen zaterdag' las. Toen dacht ik: dit is de schoolkrant. Het is een kwalijke hetze."

Driessen pareerde de kritiek vrijdagavond bij Veronica Inside. "Mike Verweij is een topjournalist, laat ik dat vooropstellen. En dit zegt de man die bijna iedere zondagavond Mike Verweij belt voor het laatste nieuws van Ajax. "Mike, heb je nog wat voor ons?" Vlak voor Rondo. Ja, wat moet ik hier mee?", aldus de chef voetbal van de krant.

"Het is ook de man die in de reet kruipt van Ten Hag, omdat die daar twee keer per jaar aanschuift", vervolgt Driessen over Van Gelder. "Ik moet wel zeggen: die wissels van Ten Hag tegen Liverpool waren wel heel goed…"

Ook Verweij gaat in op de uithaal van 'prima collega' Van Gelder. 'Iedereen mag zijn mening hebben. Maar in dit geval neem ik die niet echt serieus. Jack wordt betaald door Ziggo, de hoofdsponsor van Ajax. En Ten Hag schuift elk jaar braaf twee keer aan', schrijft de clubwatcher op Twitter.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws