Ziyech denkt terug aan Ajax-tijd: 'Nog meer dan vrienden zie ik ze als broers'

Ziyech denkt terug aan Ajax-tijd: 'Nog meer dan vrienden zie ik ze als broers'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 09:36za 24-10-2020 om 09:36

Hakim Ziyech heeft mooie woorden over voor zijn oud-ploeggenoten van Ajax. De Marokkaanse spelmaker, die nu bij Chelsea speelt, heeft mooie herinneringen aan zijn tijd in Amsterdam en aan zijn teamgenoten.

Zo liet Noussair Mazraoui onlangs nog optekenen veel gehad te hebben aan het advies van Ziyech. "Nog meer dan vrienden zie ik mijn ploeggenoten als broers", zegt de linkspoot op een perspraatje, opgetekend door Het Parool. "We hebben een goede band opgebouwd en hebben nog steeds veel contact. En dat zal ook zo blijven."

De beperkingen die het coronavirus met zich meebrengen zorgen ervoor dat Ziyech minder vaak naar Amsterdam reist dan hij zou willen. "Het enige wat nu dan ook anders is, is dat ik ze niet meer zo veel zie, maar ik spreek ze nog heel veel."

Ondertussen heeft Ziyech al een band opgebouwd met zijn nieuwe ploeggenoten bij Chelsea. "Het begin was even wennen, maar de overgang is heel goed verlopen. Mensen bij de club helpen me vaste woonruimte te vinden, zodat ik me kan settelen. Tot nu toe gaat alles goed, ook in de kleedkamer kan ik het met iedereen goed vinden. Vanaf het begin voel ik me hier erg welkom."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws