Cocu is woedend op grensrechter: 'Kan iemand vertellen waarom hij niet telde?'

Cocu is woedend op grensrechter: 'Kan iemand vertellen waarom hij niet telde?'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 10:44za 24-10-2020 om 10:44

Phillip Cocu heeft weer een teleurstellend resultaat moeten slikken als trainer van Derby County. The Rams speelden met 1-1 gelijk bij Nottingham Forest en daardoor neemt de druk op de Nederlander toe, maar zelf vond Cocu dat zijn spelers niets te verwijten viel.

In de slotfase werd een goal van Derby afgekeurd wegens buitenspel. Daar zetten veel mensen hun vraagtekens bij. "De grensrechter heeft de zege van ons gestolen", zegt een woeste Cocu na afloop voor het clubkanaal. "Er was echt niemand die protesteerde, ook de keeper en de spelers van Nottingham niet. Dan is het heel raar dat je toch voor buitenspel vlagt."

De frustratie bij de voormalig trainer van PSV was ook hoog omdat een goal van de thuisploeg onder vergelijkbare omstandigheden werd goedgekeurd. "Dat zijn volgens mij gewoon precies dezelfde goals. Hopelijk kan iemand mij vertellen waarom dat wél een geldig doelpunt was en die van ons niet."

Cocu, die door het slechte resultaat nog meer onder druk komt te staan, vond het vooral pijnlijk voor zijn spelers. "Wat ze hebben laten zien was fantastisch, briljant gewoon. Dan verdien je gewoon de drie punten. We doen keihard ons best en de jongens speelden op hun top. Dan hoop je dat dat ook beloond wordt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws