Ten Hag heeft geen medelijden: 'Dit ligt gewoon aan de houding van Ajax'

Ten Hag heeft geen medelijden: 'Dit ligt gewoon aan de houding van Ajax'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 19:39za 24-10-2020 om 19:39

Erik ten Hag bleef opvallend stoïcijns na de 13-0 zege die Ajax boekte op bezoek bij VVV. De trainer van de Amsterdammers had geen medelijden en is bijzonder te spreken over de manier waarop zijn team de aanval bleef zoeken.

Ten Hag bleef opvallend rustig en laafde zich ondanks het competitierecord niet aan superlatieven voor zijn ploeg. "13-0, dat is een hele goede overwinning", begint de oefenmeester van de regerend landskampioen voor de camera van FOX Sports. "Snel verder, zou ik zeggen."

Later in het gesprek werd de Tukker wat spraakzamer. "Oké, een compliment voor mijn team, want ze waren hongerig. Het team heeft geïnvesteerd, een goed tempo gespeeld en dit afgedwongen. Met deze houding moet je een wedstrijd aangaan, dat is fantastisch."

De zwakte van VVV was voor Ten Hag geen aanleiding voor het resultaat. "Ze hebben al laten zien in deze competitie dat ze tot goede resultaten in staat zijn. Dit ligt ook gewoon aan Ajax. Als je niet vanaf het begin scherp bent kan het moeilijk worden, maar dat waren we wel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws