'Ajax mijn tweede huis, ook als ik hier volgend seizoen speel een happy man'

'Ajax mijn tweede huis, ook als ik hier volgend seizoen speel een happy man'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 08:06di 27-10-2020 om 08:06

Andre Onana benadrukt dat hij niet teleurgesteld is door het uitblijven van een transfer. De doelman zag Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Sergiño Dest een droomtransfer maken, maar is zelf nog actief bij Ajax.

Onana ziet niet in waarom hij teleurgesteld zou moeten zijn. "Waarom? Ik mag bij een prachtige club met geweldige spelers trainen en geniet elke dag. Ik moet gewoon blij zijn. Ajax is mijn tweede huis. Ook als ik hier volgend seizoen nog speel, ben ik een happy man", verzekert de 24-jarige Kameroener in De Telegraaf. Hij heeft een contract tot medio 2022 in de Johan Cruijff Arena.

Onana weet dat hij zich in de Champions League in de etalage kan keepen. Ajax neemt het dinsdagavond op tegen Atalanta Bergamo, nadat vorige week nipt werd verloren van Liverpool (0-1). "De Champions League is niet alleen belangrijk voor mij, maar ook voor de stad, de club, de fans en mijn medespelers."

In Amsterdam ontfermt Onana zich over Mohammed Kudus en Lassina Traoré. "De Afrikaanse connectie bij Ajax", lacht de sluitpost, die verwacht dat Kudus sterker terugkomt van zijn meniscusoperatie. "Hij is een stoere vent. Ik heb hem gesproken en uitgelegd dat blessures helaas ook bij voetbal horen. Hij was heel positief gestemd en beloofde me er alles aan te doen om geweldig terug te keren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Onana geschikt voor de top?

Ja
85%
Nee
15%
(2537 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws