Langverwacht Feyenoord-debuut: 'Advocaat zei: je blijft er de komende tijd bij'

Langverwacht Feyenoord-debuut: 'Advocaat zei: je blijft er de komende tijd bij'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 16:54di 27-10-2020 om 16:54

Jordy Wehrmann kwam zondag tegen RKC Waalwijk in minuut 81 binnen de lijnen voor Orkun Kökcü. Voor de 21-jarige Hagenaar was het een bijzonder moment: Wehrmann loopt al vijftien jaar rond bij Feyenoord, maar heeft eindelijk zijn debuut in het eerste mogen maken.

De middenvelder zat tijdens het seizoen 2018/2019 voor het eerst bij de selectie, maar kwam toen niet van de reservebank af en werd tussentijds verhuurd aan FC Dordrecht. Wehrmann spreekt in gesprek met Feyenoord TV van 'ups en downs'. "Ik heb te dealen gehad met blessures, ik ben het seizoen begonnen bij Onder 21, net teruggekomen van mijn verhuurperiode", somt hij op. "Dus ja, er zijn wel wat dingetjes gebeurd, niet altijd vast bij het eerste gezeten, veel geswitcht. Maar uiteindelijk heeft de trainer (Dick Advocaat, red.) gezegd: de komende tijd blijf je erbij."

De Kleine Generaal ziet het zitten in de jeugdinternational. "Hij gaf aan dat ik het goed doe op de training, dat ik laat zien dat ik niet veel onder doe voor de rest en dat ik goed in de groep lig. Ik denk dat hij daardoor zijn keuze heeft gemaakt."

Wehrmann voorspelt dat hij tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC van donderdag weer van de partij is. "Ik denk dat we elke wedstrijd weer voor de overwinning gaan, zeker na zo'n teleurstellend resultaat (2-2 bij RKC, red.). Het mooie aan voetbal is natuurlijk: je kunt je in deze periode snel opwerken en revancheren."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na 15 jaar hard werken eindelijk mijn officiële debuut gemaakt voor @feyenoord ! Jammer van het teleurstellende resultaat... Op naar donderdag 👊🔴⚪️

Een bericht gedeeld door Wehrmann (@jordywehrmann) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat gaat Feyenoord donderdag doen tegen Wolfsberger AC?

Winnen
72%
Verliezen
14%
Gelijkspelen
14%
(654 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws