Lukkien woest na rode kaart én schorsing: 'Onverklaarbaar en onbegrijpelijk'

Lukkien woest na rode kaart én schorsing: 'Onverklaarbaar en onbegrijpelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 18:26di 27-10-2020 om 18:26

FC Emmen-trainer Dick Lukkien is boos over de schorsing van Nikolai Laursen, die ook na het beroep van de club twee duels geschorst is door de KNVB. De coach heeft daar geen goed woord voor over.

Laursen werd in het duel met sc Heerenveen met een rode kaart van het veld gestuurd na een overtreding op Pawel Boschniewicz. "Ik vind het onverklaarbaar, onbegrijpelijk en gewoon een slechte beslissing", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe. "Datzelfde geldt voor de tweede gele kaart die Simon Tibbling krijgt." Daar kan FC Emmen echter niet tegen in beroep.

Lukkien is ook boos over de handsbal bij sc Heerenveen in het strafschopgebied. Die werd niet bestraft door de arbiter en de VAR. "Het is gewoon een 100 procent handsbal. De regels zijn zoals ze zijn. Ja, hij krijgt de bal ongelukkig tegen zijn arm. Diep in mijn hart vind ik dat misschien ook wel geen strafschop, maar daar gaat het niet om. De regels zijn hierin helder. Wij krijgen voor een ongelukkige handsbal tegen VVV wel een strafschop om de oren", foetert de FC Emmen-coach.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws