'PSV-spelers vermeden risico's en hebben geen idee hoe ze het virus opliepen'

'PSV-spelers vermeden risico's en hebben geen idee hoe ze het virus opliepen'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 10:35wo 28-10-2020 om 10:35

De spelers van PSV hebben geen idee hoe zij het coronavirus hebben opgelopen. Er is sprake van een virusuitbraak in de selectie van de Eindhovenaren, maar hoe dat gebeurd is is voor iedereen binnen de club onduidelijk.

Er zijn geen conclusies te trekken over het hoe en waarom, geeft het Eindhovens Dagblad aan, maar de zogenaamde 'bubbel' die de club wilde creeren lijkt niet te werken. Dat is het vermoeden van meerdere PSV'ers, zo valt te lezen in tweets van ED-journalist Rik Elfrink. Woensdagochtend werd bekend dat ook Nick Viergever positief getest heeft.

De selectiespelers van de Eindhovenaren hebben 'geen flauw idee hoe ze eraan zijn gekomen', liet algemeen directeur Toon Gerbrands weten aan de regionale krant. Ze zouden alles gedaan hebben om risico's te vermijden en toch is het virus opgeleefd binnen de spelersgroep.

Het één en ander is wel te linken met de interlandperiode in oktober, waarna spelers terugkwamen met het virus onder de leden. Dat is waarschijnlijk het geval geweest bij Eran Zahavi en Jordan Teze, die respectievelijk voor het nationale team van Israël en Jong Oranje speelden. In november staat er weer een interlandperiode op het programma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws