'Advocaat ziet Teixeira afvallen, maar krijgt goed nieuws over duo'

'Advocaat ziet Teixeira afvallen, maar krijgt goed nieuws over duo'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 12:10wo 28-10-2020 om 12:10

Feyenoord-trainer Dick Advocaat lijkt definitief een streep te moeten zetten door de naam van João Teixeira. De Portugese middenvelder ontbrak woensdag op de afsluitende training voor het Europa League-duel met Wolfsberger AC.

Teixeira viel afgelopen weekeinde al na een halfuur met hamstringklachten uit in het duel met RKC Waalwijk (2-2). Hoewel de schade zou meevallen, komt het treffen met de Oostenrijkers van donderdag vermoedelijk te vroeg. De spelmaker trainde woensdag binnen, weet RTV Rijnmond. Dat geldt ook voor Nicolai Jörgensen.

Bryan Linssen en Bart Nieuwkoop bleven in Waalwijk halverwege in de kleedkamer achter. De aanvaller en de rechtsback waren echter wel weer aanwezig op de training. Sven van Beek verscheen eveneens op het veld. Hij deed een deel van de groepstraining mee. Het duel met Wolfsberger komt desondanks te vroeg.

Verder ontbreken Leroy Fer, Luis Sinisterra en Robert Bozeník nog bij Feyenoord. Door de schorsing van Marcos Senesi vormen Uros Spajic en Eric Botteghin vermoedelijk het centrale verdedigingsduo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws