'Spelers van Ajax vinden dat er geen peil te trekken is op keuzes Ten Hag'

'Spelers van Ajax vinden dat er geen peil te trekken is op keuzes Ten Hag'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 08:33za 31-10-2020 om 08:33

Laatste update: zaterdag 31 oktober 2020 om 12:57za 31-10-2020 om 12:57

De spelers van Ajax kunnen geen peil trekken op de keuzes van trainer Erik ten Hag. Dat stelt De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij, die de rol van Lisandro Martínez als voorbeeld aanhaalt.

De Argentijnse verdediger begon in het Champions League-duel met Liverpool (0-1) verrassend in de basis, maar was tegen Atalanta Bergamo helemaal niet nodig. "Bij een 0-2 stand in Italië, ook kijkend naar hoeveel moeite Ajax met Zapata had, denk ik dat het heel verstandig was geweest om Martínez in te brengen", reageert Verweij in de podcast van de krant. "Dan had je zo veel meer balans en controle gehad."

Volgens de clubwatcher is het moeilijk om het hoofd van Ten Hag te kruipen. "Uit het niets brengt hij Martínez tegen Liverpool omdat er verdedigend meer wordt gevraagd. Die jongen deed dat echt naar behoren, eigenlijk heel goed. Maar mensen vragen zich af of hij nu nog op die bank in Bergamo zit. Dat is toch heel gek dat je hem niet nodig hebt op het moment dat je met 0-2 voor staat in de Champions League?"

"Ook die spelers zelf vinden dat er geen peil op te trekken is", weet Verweij. "Die weten totaal niet waar ze aan toe zijn. Edson Álvarez kreeg aan het begin van het seizoen alle vertrouwen en zit nu op de bank. Quincy Promes was onomstreden, zit nu op de bank."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws