Mourinho waarschuwt Spurs-fans: 'Bale niet dezelfde speler als zeven jaar geleden'

Mourinho waarschuwt Spurs-fans: 'Bale niet dezelfde speler als zeven jaar geleden'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 11:53za 31-10-2020 om 11:53

José Mourinho geeft Gareth Bale alle tijd om in topvorm te komen. De Welshman keerde afgelopen transferperiode op huurbasis terug bij Tottenham Hotspur, maar heeft nog niet vaak in actie kunnen komen voor de Londenaren.

Mourinho haalde de linkspoot terug uit Madrid, waar hij op een zijspoor was geraakt bij het Real van trainer Zinedine Zidane. "Hij werkt heel hard, heeft alle trainingen meegemaakt en is eindelijk ook blessurevrij", zegt de Portugees op een persconferentie voorafgaand aan het competitieduel met Brighton, opgetekend door The Guardian. "Helaas is 90 minuten volle bak gaan nog te veel gevraagd voor hem."

Bale vertrok uit Londen als een snelle buitenspeler die vaak scoorde, maar de Portugese manager waarschuwt fans van Spurs dat ze niet hetzelfde moeten verwachten als toen. "Gareth is niet meer dezelfde voetballer als zeven jaar geleden. Hij is niet beter geworden of slechter geworden, maar wel anders. Spelers veranderen naarmate ze ouder worden. Ze ontdekken dan andere kwaliteiten die in het tactische systeem van hun teams passen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws