Geen fijne herinneringen aan tijd in Almelo: 'Heracles wilde niet meewerken'

Geen fijne herinneringen aan tijd in Almelo: 'Heracles wilde niet meewerken'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 13:31za 31-10-2020 om 13:31

Adrian Dalmau keert dit weekend met FC Utrecht terug bij Heracles Almelo. De Spaanse spits vertrok ruim een jaar geleden na veel commotie uit Almelo, maar toch is hij niet uit op wraak in Erve Asito.

Heracles liet Dalmau na een slepende soap vertrekken naar FC Utrecht. Daarvoor kreeg de club Cyriel Dessers en een kleine som geld terug. "Ik was teleurgesteld over bepaalde zaken bij Heracles", laat de Spanjaard weten aan Tubantia. "Anderen mensen weten niet waar het over gaat, maar bij Heracles weten ze het wel. Ik wilde graag gaan, om meer redenen, maar zeker omdat ik een stap wilde maken. Heracles wilde niet meewerken."

Op de dag dat de teamfoto voor het nieuwe seizoen gemaakt zou worden vertrok Dalmau vlak voor het fotomoment. Hij moest naar het ziekenhuis, zo luidde de verklaring. Daar twijfelde Heracles aan. "Ik ben op de dag van de elftalfoto echt in het ziekenhuis geweest", bezweert de spits nog steeds. "Ik voelde me helemaal niet goed, ik had stress van de weken ervoor, van alle discussies."

Dalmau denkt niet met plezier terug aan zijn periode in Almelo, maar laat ook weten niets tegen de club te hebben. "Ik vind het geen fijne herinnering. Ik snap ook dat mensen teleurgesteld zijn of niet blij met me waren, maar het was mijn keus. Beide partijen hebben fouten gemaakt, vind ik. Voor mij is het allemaal geen reden om een hekel aan Heracles te hebben. Integendeel. Ik heb er nog steeds vrienden en verheug me erop ze zondag te zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws