'Bannis laat deadline voor nieuw contract bij Feyenoord verstrijken'

'Bannis laat deadline voor nieuw contract bij Feyenoord verstrijken'

07-11-2020 19:38
104

Voorlopig tekent Naoufal Bannis nog geen nieuw contract bij Feyenoord. De jonge spits had tot zaterdag om uitsluitsel te geven over het aanbod van de Rotterdammers om zijn aflopende verbintenis te verlengen, maar hij liet de deadline verlopen.

Zaterdag was de laatste dag voor Bannis om het aanbod van Feyenoord te accepteren dan wel te weigeren. De 18-jarige spits heeft geen van beiden gedaan, want het Algemeen Dagblad weet te melden dat de in Den Haag geboren aanvaller de deadline heeft laten passeren. Frank Arnesen, technisch directeur van de Rotterdammers, geeft daarbij aan dat uitsluitsel 'ook iets later kan of mag zijn'.

Het contract van Bannis bij Feyenoord loopt komende zomer af en als hij in januari nog geen nieuwe verbintenis heeft getekend mag de jongeling in gesprek met andere clubs. Zij zouden hem dan in 2021 gratis over kunnen nemen. Dat wil de Stadionclub koste wat het kost voorkomen: zij zien in Bannis een toekomstige eerste spits. Vorige week was de 19-jarige aanvaller nog ontzettend belangrijk voor Feyenoord door in blessuretijd de winnende goal te maken tegen FC Emmen.