Strootman niet bij Oranje: Heel goed dat Frank de Boer dat gedaan heeft

Strootman niet bij Oranje: "Heel goed dat Frank de Boer dat gedaan heeft"

Gepubliceerd: zondag 8 november 2020 om 13:38zo 08-11-2020 om 13:38

Het is volkomen logisch dat Kevin Strootman niet is geselecteerd voor het Nederlands elftal. Dat stelt Hans Kraay junior, die achter bondscoach Frank de Boer staat.

De Boer passeerde Strootman, omdat de middenvelder een bijrol speelt bij Olympique Marseille. Davy Klaassen neemt zijn plaats in. "Ik vind het zeer terecht dat Kevin Strootman is afgevallen bij het Nederlands elftal", aldus Kraay bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports.

"Strootman speelt bij Olympique Marseille niet en hij is een wedstrijd of 28 bij Oranje geweest. Hij was schijnbaar zo belangrijk voor de kleedkamer. Maar als je niet speelt ben je toch niet belangrijk voor de kleedkamer? Daar hoef je toch niet iemand uit Marseille voor te laten invliegen? Heel goed dat Frank de Boer dat gedaan heeft."

Voormalig international Marciano Vink is het eens met Kraay. "Ik hoor het wel vaker vallen dat iemand belangrijk is voor de kleedkamer, terwijl hij niet speelt. Ik vat dat niet. Hij zou belangrijk zijn voor de reserves, maar volgens mij is Virgil van Dijk daar als aanvoerder mans genoeg voor, om die spelers scherp te houden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws