Van Polen: 'Van 't Schip is eerder uit de bus gestapt toen fans ons opwachtten'

Van Polen: 'Van 't Schip is eerder uit de bus gestapt toen fans ons opwachtten'

08-11-2020 13:43
26

Bram van Polen kijkt met verbazing naar de chaotische situatie bij ADO Den Haag, dat trainer Aleksandar Rankovic ontslagen heeft. Hij noemt het 'een heel raar verhaal'.

"Hij heeft negentien nieuwe spelers en vorig jaar was het al niet veel. Dit lijkt vooropgezet, dat klinkt heel lullig. Hij is niet te benijden", zegt Van Polen bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports.

De PEC Zwolle-captain heeft zelf ook meegemaakt dat zijn trainer op de schopstoel zat. "Ik heb het één keer meegemaakt, dat was met Van 't Schip. We verloren toen uit bij AZ. Het was echt een beetje op, hoe moeilijk ik het ook vond. Hij is toen eerder uit de bus gestapt, toen supporters ons op stonden te wachten."

"Iedereen had zoiets van: dit is geen lekker moment, wij mogen het oplossen. Zo voelde het een beetje. Ik had het idee dat hij er zelf ook klaar mee was. Voor het eerst had ik zoiets van: je laat ons in de steek. Dan vind ik het als aanvoerder moeilijk om naar de groep uit te leggen. Ik vond het niet heel relaxed."