Memphis woest: 'Hoe je op zo'n manier iemand kan blesseren, dat is bizar'

Memphis woest: 'Hoe je op zo'n manier iemand kan blesseren, dat is bizar'

Gepubliceerd: maandag 9 november 2020 om 19:05ma 09-11-2020 om 19:05

Memphis Depay wist niet wat hij zag tijdens de Merseyside Derby tussen Everton en Liverpool. Jordan Pickford, sluitpost van The Toffees, blesseerde Virgil van Dijk met een kamikazeactie, tot woede van de Olympique Lyon-aanvaller.

"Ik zag de overtreding zelf eerst niet...", begint Memphis in gesprek met FOX Sports. "Ik moet zeggen dat ik hem van het veld zag lopen en toen ik de overtreding daarna zag, heb ik wel wat woorden gebruikt die ik niet kan herhalen."

De aanvaller begrijpt niet wat de Everton-keeper bezielde. "Hoe je op zo'n manier iemand kan blesseren, dat is bizar voor mij. Daar laat ik het bij, het is heel teleurstellend. Het doet pijn bij het hele team, ook bij iedereen om hem heen. En bij hem natuurlijk het meeste."

Memphis kreeg vorig jaar zelf te maken met een soortgelijke blessure, toen hij zijn kruisband afscheurde. Hij herstelde in recordtijd en steunt Van Dijk bij zijn revalidatie. "Wat ik zeg: we kunnen hem alleen steunen. Ik heb die route bewandeld, ik weet hoe het voelt. Ik ben er voor hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws