Zoekende Janmaat accepteert Feyenoord-afwijzing: Ik ga ook niet slijmen

Zoekende Janmaat accepteert Feyenoord-afwijzing: "Ik ga ook niet slijmen"

09-11-2020 22:12
53

Daryl Janmaat legt zich erbij neer dat hij waarschijnlijk niet terugkeert bij Feyenoord. De 31-jarige rechtsback is transfervrij na zijn vertrek bij Watford en is op zoek naar een club.

Technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord liet onlangs aan RTV Rijnmond al weten dat een rentree van Janmaat 'niet aan de orde' is. "Ik heb daar een mooi verleden gehad. Het is toch wel mijn club. Sportief is dat een betere stap", reageert Janmaat bij Peptalk op Ziggo Sport op de vraag of hij eerder bij Feyenoord of ADO Den Haag, zijn andere oude werkgever, terug zou keren.

Janmaat snapt dat Feyenoord geen plek voor hem heeft. "Dat snap ik ook heel goed. Ik heb in het verleden een aantal keren aangegeven dat ik ervoor open stond. Op een gegeven moment moet je verder. Ik ga ook niet slijmen. Dan moet het ook van beide kanten komen."

"Ik snap Feyenoord heel goed. Ze hebben daar twee jonge jongens lopen, dan is het niet het moment en heb ik daar gewoon een heel mooie tijd gehad en herinnering aan overgehouden."