Janmaat 'in laatste weken revalidatie': 'Wachten welke club op mijn pad komt'

Janmaat 'in laatste weken revalidatie': 'Wachten welke club op mijn pad komt'

13-10-2020 09:26
87

Daryl Janmaat en Watford hebben het contract van de verdediger in goed overleg ontbonden. De rechtsback kampte met blessures, maar geeft aan zo goed als fit te zijn.

Janmaat kende een vervelend seizoen bij Watford en lag er lang uit met een slepende knieblessure. "Een doodnormale injectie in de knie zorgde voor een infectie. Het gewricht moest later nog een keer worden gespoeld en er volgde een periode met antibiotica", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat is gelukkig allemaal achter de rug, ik train weer dagelijks en voel me fit. Het was tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik wil nog heel graag een paar seizoenen voetballen."

Janmaat vertelt dat hij zo goed als fit is en meteen aan de slag kan bij een nieuwe club. "Ik zit echt in de laatste weken van mijn revalidatie. Ik voel me steeds sterker worden. Nu wacht ik af welke club er op mijn pad komt. Ik heb geen haast, in de zin dat ik zomaar ergens zal tekenen omdat ik iets wil hebben."

De rechtsback gaf al aan dat een terugkeer naar de Eredivisie zeker tot de mogelijkheden behoort. "Dat zou kunnen, maar dan wel als in mijn ogen de juiste club aanklopt", liet hij weten.