Feyenoord blijt steken op doelpuntloos gelijkspel, Jörgensen maakt rentree

Feyenoord blijt steken op doelpuntloos gelijkspel, Jörgensen maakt rentree

12-11-2020 17:50
48

Nicolai Jörgensen heeft in een besloten oefenwedstrijd zijn rentree gemaakt bij Feyenoord. De Rotterdammers speelden woensdagmiddag tegen ADO Den Haag doelpuntloos gelijk.

Jörgensen deed een uur mee bij Feyenoord. De Deense spits maakte voor het eerst sinds 25 oktober weer minuten, nadat hij tegen RKC Waalwijk een liesblessure opliep. Aan Rotterdamse zijde kwamen ook onder meer Nick Marsman, Jens Toornstra, João Teixeira en Luciano Narsingh in actie. De rest van het elftal van trainer Dick Advocaat bestond uit spelers van het beloftenteam.

Bij ADO maakte Ruud Brood zijn officieuze debuut op de bank. Hij liet de Hagenaars aantreden in een 4-3-3 formatie. ADO kon niet beschikken over verdedigers Shaquille Pinas en Lassana Faye. Spits Nikos Karelis kon slechts tien minuten spelen.

Na de interlandbreak wacht Feyenoord een uitduel met Fortuna Sittard (22 november). Voor verschillende spelers, zoals Tyrell Malacia en Justin Bijlow, is het door blessureleed nog maar de vraag of ze in actie kunnen komen tegen Fortuna. ADO wacht op dezelfde dag ook een uitwedstrijd. De ploeg van Brood treft Sparta.