Rapport Manchester United op straat: club houdt volste vertrouwen in Solskjaer

Rapport Manchester United op straat: club houdt volste vertrouwen in Solskjaer

13-11-2020 10:54 Laatste update: 11:43
29

Manchester United heeft nog alle vertrouwen in coach Ole Gunnar Solskjaer. De Noorse oefenmeester is de laatste weken veelal het mikpunt van kritiek, maar hoeft niet te vrezen voor zijn baan bij The Red Devils.

Volgens Ed Woodward, bestuursvoorzitter van Manchester United, blijft de club voor de volle honderd procent achter de ideologie van Solskjaer staan. Dat heeft Woodward aangegeven in een rapport over het eerste kwart van dit seizoen dat donderdag ten onrechte vroegtijdig werd vrijgegeven, meldt de BBC.

Woodward spreekt in dit rapport over 'een positieve weg' welke United graag met Solskjaer wil vervolgen. De oud-spits staat bij zijn club  behoorlijk onder druk na de nederlaag in de competitie tegen Arsenal en het verlies in de Champions League tegen het Turkse Basaksehir. United wist zijn laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Everton echter wel winnend af te sluiten (1-3).

De ploeg van Donny van de Beek staat momenteel op een teleurstellende veertiende plaats in de Premier League, met tien punten uit zeven wedstrijden. Na de interlandperiode hervat United de competitie met een thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion.

No Poll