Danilo in de wolken na debuut voor Brazilië: 'Ik dank God voor deze kans'

Danilo in de wolken na debuut voor Brazilië: 'Ik dank God voor deze kans'

15-11-2020 08:29 Laatste update: 11:36
49

FC Twente-spits Danilo Pereira heeft zijn debuut gemaakt in het olympisch elftal van Brazilië. De 21-jarige Danilo mocht vier minuten voor tijd invallen in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Zuid-Korea.

"Dit was een speciale en unieke avond in mijn leven. Ik dank God voor deze kans, ik ben blij dat ik mijn officiële debuut voor het nationale team heb mogen maken. Een jongensdroom komt uit. Ik ben trots dat het groen-gele shirt draag", meldt Danilo op zijn Instagramaccount.

Danilo loste in de absolute slotfase Real Madrid-spits Rodrygo af. Ajacied David Neres had een basisplaats bij het olympisch team van Brazilië, waar ook PSV’er Mauro Júnior vlak voor tijd nog binnen de lijnen kwam. De middenvelder van de Eindhovenaren speelde net als Danilo vier minuten mee tegen Zuid-Korea.

Danilo speelde zich door zijn goede spel bij FC Twente in de kijker bij het olympisch nationale elftal. De huurling van Ajax is dit seizoen al goed voor acht treffers en vier assists in acht wedstrijden in de Eredivisie.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danilo Pereira (@danilo_pereira)