'Vanaf het moment dat ik bij PSV zat, wilde ik mezelf testen in grote competities'

'Vanaf het moment dat ik bij PSV zat, wilde ik mezelf testen in grote competities'

17-11-2020 11:35
35

Hirving Lozano wil in de toekomst graag voor Barcelona spelen. De Mexicaanse aanvaller, die in de zomer van 2019 door Napoli over werd genomen van PSV, had in Eindhoven al een idee over zijn gewenste toekomst.

In 2017 maakte Lozano de transfer vanuit Mexico naar Eindhoven. Daar maakte hij in twee seizoenen in het Philips Stadion 34 competitiegoals voor de Brabanders en verdiende hij een transfer naar de Serie A. Dat paste in het toekomstplaatje dat 'Chucky' voor zichzelf had gemaakt. "Vanaf het moment dat ik voor PSV speelde, wilde ik mezelf testen in een grotere competitie", vertelt Lozano tegenover TV Azteca Deportes.

Die grotere competitie werd de Italiaanse Serie A, waar Lozano nu nog steeds speelt. Na een moeizaam eerste jaar heeft hij zijn draai bij Napoli nu gevonden en richt hij zijn vizier weer op de toekomst. "Het voetbal in Italië is lastig, maar ik hou er wel van. Wat er in de toekomst nog allemaal staat te gebeuren weet ik op dit moment niet. Er zijn veel clubs waar ik voor zou willen spelen. Barcelona is er daar één van."