Ramos senior neemt geen blad voor de mond: 'We zijn kalm, ik ben optimistisch'

Ramos senior neemt geen blad voor de mond: 'We zijn kalm, ik ben optimistisch'

Gepubliceerd: woensdag 18 november 2020 om 08:46wo 18-11-2020 om 08:46

De kans is groot dat Sergio Ramos ook na dit seizoen nog onder contract staat bij Real Madrid. Zijn vader, Jose Maria Ramos, geeft aan dat het 'wel goed gaat komen' bij de gesprekken tussen De Koninklijke en de verdediger.

Door de maatregelen van La Liga - Primera División-clubs moeten vanwege de coronacrisis korten op het salarisbudget - verwacht Ramos senior dat zijn zoon gewoon actief blijft in het Estadio Bernabéu. "We zijn kalm en natuurlijk ben ik optimistisch", geeft hij aan in een interview met Jugones, geciteerd door Marca. "We vertrouwen erop dat hij blijft. Alles wordt geregeld."

Eerder bracht AS Diario naar buiten dat Ramos niet blij was met het eerste voorstel van Real. Paris Saint-Germain zou op de loer liggen met een miljoenencontract, maar de Spanjaard lijkt 'gewoon' in Madrid te blijven. Real heeft zich in het verleden voorgenomen om geen langdurige contracten uit te delen aan spelers ouder dan dertig jaar. Alleen voor Cristiano Ronaldo werd een uitzondering gemaakt. Ramos vindt dat de club voor hem ook een uitzondering moet maken, willen ze hem behouden.

Paris Saint-Germain houdt de situatie nauwlettend in de gaten en wil Ramos naar verluidt een driejarig contract aanbieden met een jaarsalaris van twintig miljoen euro. Daarmee zou Ramos acht miljoen meer gaan verdienen dan hij nu doet in Madrid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is de beste stap voor Ramos?

Langer verblijf bij Real Madrid
78%
Transfer naar Paris Saint-Germain
15%
Transfer naar andere club...
7%
(575 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws