'Sergio Ramos en Real Madrid ver uit elkaar: PSG zwaait met megacontract'

'Sergio Ramos en Real Madrid ver uit elkaar: PSG zwaait met megacontract'

Gepubliceerd: maandag 16 november 2020 om 11:55ma 16-11-2020 om 11:55

Laatste update: maandag 16 november 2020 om 12:41ma 16-11-2020 om 12:41

De toekomst van Sergio Ramos bij Real Madrid is omgeven door vraagtekens. Volgens het Spaanse AS houdt Paris Saint-Germain de situatie in Estadio Santiago Bernabéu in de gaten.

Ramos heeft een aflopend contract en mag - als er niets verandert - vanaf de jaarwisseling met andere clubs gaan praten over een voorcontract. De supporters van Real Madrid, trainer Zinédine Zidane en de speler zelf willen allemaal hetzelfde: een nieuw contract, zodat Ramos zijn carrière kan afmaken bij de club waarmee hij alles won.

Toch staat er een groot vraagteken achter het Real Madrid-verblijf van Ramos. Het heeft alles te maken met het beleid van De Koninklijke: sinds enkele jaren deelt de club geen meerjarige contracten meer uit aan spelers die de dertig zijn gepasseerd. Wel werd er een uitzondering gemaakt voor Cristiano Ronaldo, die vier jaar geleden op 31-jarige leeftijd voor drie seizoenen bijtekende.

Het kamp-Ramos vindt dat Real ook nu een uitzondering moet maken vanwege de betekenis die de verdediger heeft gehad - en nog steeds heeft. PSG houdt de situatie nadrukkelijk in de gaten, voegt AS eraan toe. De Franse grootmacht zou Ramos een driejarig contract willen bieden, tegen een jaarsalaris van twintig miljoen euro. Dat is acht miljoen meer dan hij nu jaarlijks verdient.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws