'Real Madrid heeft genoeg gezien en zet Golden Boy van 2012 in etalage'

'Real Madrid heeft genoeg gezien en zet Golden Boy van 2012 in etalage'

Gepubliceerd: woensdag 18 november 2020 om 16:20wo 18-11-2020 om 16:20

Real Madrid heeft Isco met goedkeuring van trainer Zinédine Zidane op de markt gebracht. Dat meldt El Confidencial. De 28-jarige middenvelder speelt geen rol van betekenis meer in Estadio Santiago Bernabéu.

'Het liefdesverhaal van Isco en Real Madrid lijkt op zijn einde te lopen', schrijft El Confidencial woensdag. Het contract van stilist uit Benalmádena loopt in de zomer van 2022 af en alles wijst erop dat Real hem binnen afzienbare tijd wil én gaat verkopen.

Het is geen geheim dat De Koninklijke het geld goed kan gebruiken, nu de salarislimiet drastisch is teruggeschroefd door competititie-orgaan La Liga. Real betaalde zeven jaar geleden nog dertig miljoen euro voor Isco aan Málaga.

De laatste seizoenen verdween Isco langzaam maar zeker naar de achtergrond in Madrid. Jarenlang wist hij zich gesteund door Zidane en clubpresident Florentino Pérez, maar door zijn gebrekkige fysiek werd de Golden Boy van 2012 steeds minder nodig.

Onlangs uitte Isco tegenover teamgenoten Marcelo, Luka Modric en Luka Jovic zijn ongenoegen over zijn situatie. "Als hij (Zidane, red.) mij wisselt, doet hij dat al na vijftig of zestig minuten. En soms al in de rust", pikten de camera's op. "Als hij mij laat invallen, is dat na tachtig minuten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws