PSV-back Max eindigt interlandperiode in mineur: 'Dat mag niet gebeuren'

PSV-back Max eindigt interlandperiode in mineur: 'Dat mag niet gebeuren'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 17:29vr 20-11-2020 om 17:29

Philipp Max begon tijdens de vorige interlandperiode drie keer in de basis bij Duitsland, maar zag zijn ploeg de laatste wedstrijd tegen Spanje met 6-0 verliezen. Zijn directe tegenstander Ferrán Torres was drie keer trefzeker. Aan een wissel dacht Max echter geen moment.

"Het was natuurlijk een intensieve en mooie tijd, ondanks de pijnlijke nederlaag op het eind", vertelt Max over zijn avontuur bij het nationale elftal van Duitsland in gesprek met FOX Sports. De linksback stond bij alle wedstrijden aan de aftrap. "Het was voor mij de eerste keer en ik heb alle wedstrijden meegedaan. Dat positieve neem ik mee. Ik had me een beter einde gewenst aan deze eerste interlandtrip. Maar zoals gezegd: ik mocht drie keer spelen en de eerste twee wedstrijden hebben we gewonnen."

De directe tegenstander van Max tegen Spanje, Ferrán Torres, was drie keer trefzeker. Aan een wissel dacht hij echter geen moment. "Natuurlijk was het een bittere nederlaag, dat doet pijn. Ook de manier waarop hadden we ons anders voorgesteld. Dat mag niet gebeuren, maar desondanks was ik blij dat ik op het veld stond. Ik ben tevreden dat ik zoveel speeltijd heb gekregen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws